فوق تخصص شانه در تهران

کیست‌های گانگلیون توده‌های غیرسرطانی هستند؛ که بیشتر در طول تاندون یا مفاصل مچ دست شکل می‌گیرند. البته مچ پا نیز ممکن است به این بیماری مبتلا شود. این کیست‌ها معمولا گرد یا بیضی هستند و با یک مایع ژله‌ای پر شده‌اند. کیست‌های گانگلیونی اندازه‌های مختلفی دارند و در صورت فشار آوردن بر روی اعصاب ممکن است درد ایجاد کرده و دامنه حرکتی دست را کاهش دهند. اگر این کیست برای بدن مشکلی ایجاد کند؛ معمولا دکتر فوق تخصص دست انجام درمان‌های تخصصی این عارضه را توصیه می‌کند. از روش‌های زیر معمولا برای کاهش علائم این کیست‌ها استفاده می‌شود.
از آنجا که فعالیت می‌تواند باعث بزرگ‌تر شدن کیست شود، ممکن است پزشک بی‌تحرکی موقت دست و بستن آن با بریس یا اسپلینت را تجویز کند. هرچه کیست منقبض‌تر شود؛ ممکن است فشار کمتری را بر روی اعصاب وارد کرده و درد کمتر شود. البته فراموش نکنید که باید از استفاده طولانی مدت بریس یا اسپلینت خودداری کنید؛ چراکه این ابزارها باعث ضعف عضلانی می‌شوند.
آسپیراسیون نیز روشی است که در آن پزشک فوق تخصص دست از سوزن برای بیرون کشیدن مایعات از کیست استفاده می‌کند. البته با این روش ممکن است کیست عود کند. اما اگر این رویکردها نتوانند بیماری را کنترل کنند؛ ممکن است انجام عمل جراحی ضروری باشد. در طی این عمل، پزشک کیست و ساقه‌ای که آن را به مفصل یا تاندون وصل کرده است را بر می‌دارد. به ندرت این عمل جراحی می‌تواند به اعصاب اطراف، رگ‌های خونی یا تاندون‌ها آسیب رسانده و موجب عود مجدد شود.

درمان تونل کارپ
سندرم تونل کارپ بیماری است که باعث بی‌حسی، سوزن سوزن شدن و سایر علائم در دست و بازو می‌شود. این سندرم در اثر فشرده شدن عصبی که در تونل کارپال دست وجود دارد ایجاد می‌شود. تونل کارپ یک گذرگاه باریک در قسمت کف دست و مچ است. آناتومی مچ دست، بیماری‌های زمینه‌ای و انجام حرکات تکراری با دست می‌توانند در ایجاد سندرم تونل کارپ نقش داشته باشند.
درمان تونل کارپ معمولاً باعث رفع سوزن سوزن شدن و بی‌حسی می‌شود؛ و عملکرد مچ دست را به حالت عادی باز می‌گرداند. فقط فراموش نکنید که این درمان باید توسط دکتر متخصص دست انجام شود.
به غیر از روش‌های ساده‌ای مانند استراحت دادن به مچ و استفاده از داروهای ضد درد، کمپرس یخ و مچ‌بندهای طبی، روش دیگری به نام جراحی نیز برای درمان این عارضه وجود دارد. اگر علائم شدید باشد یا به سایر درمان‌ها پاسخ ندهد ممکن است جراحی انجام شود. هدف از جراحی تونل کارپ، کاهش فشاری است که روی عصب وارد شده است.
این جراحی ممکن است با دو روش مختلف انجام شود. در روش آندوسکوپی جراح از یک دستگاه تلسکوپ مانند مجهز به یک دوربین کوچک (آندوسکوپ) برای دیدن داخل تونل کارپ استفاده می‌کند. سپس رباط‌های مچ دست را از طریق ایجاد یک یا دو برش کوچک قطع می‌کند. جراحی آندوسکوپی نسبت به جراحی باز ممکن است در چند روز یا هفته‌های اول بعد از عمل باعث درد کمتری شود. در جراحی باز نیز جراح کف دست را برای دیدن تونل کارپ می‌برد؛ و برای آزاد شدن اعصاب، بخشی از رباط‌ها را پاره می‌کند.
ما در کلینیک فوق تخصصی دست نیاوران، آماده ارائه انواع خدمات درمانی و تشخیصی در زمینه مشکلات مرتبط با دست و دردهای این ناحیه هستیم. در صورتی که در این ناحیه دچار درد هستید؛ می‌توانید با بهره بردن از تخصص بهترین دکتر فوق تخصص دست در تهران، مناسب‌ترین درمان‌ها را دریافت کنید.

کلینیک فوق تخصصی شانه
آن بخش از بدن که ما به آن شانه می‌گوییم از چندین مفصل، تاندون و عضله تشکیل شده؛ و ترکیب آنها با هم باعث می‌شود تا ما بتوانیم دامنه وسیعی از حرکات را با بازوهای خود انجام دهیم. شانه در واقع با ساختار منحصربه‌فردی که دارد؛ انعطاف‌پذیرترین قسمت بدن محسوب می‌شود. اما تحرک بیش از حد این اندام گاهی ممکن است منجر به افزایش ناپایداری یا ضعف در بافت نرم یا ساختارهای استخوانی شانه شود و در نتیجه درد ایجاد کند. این درد ممکن است فقط هنگام حرکت دادن شانه احساس شود یا در تمام مدت روز به سراغ بدن بیاید. البته گاهی نیز این درد موقتی است. اما هرگز فراموش نکنید که اگر درد شانه ادامه پیدا کرد؛ حتما به تشخیص و معالجه توسط فوق تخصص شانه نیاز خواهد داشت. اگر درد شانه‌هایتان مستمر است و نمی‌دانید باید به چه متخصصی مراجعه کنید کافیست که با کلینیک فوق تخصصی شانه نیاوران تماس بگیرید.
در این مرکز درمانی بهترین دکتر فوق تخصص شانه و بهترین جراح شانه در تهران مستقر هستند؛ و می‌توانند به بیماران به بهترین شکل کمک کنند.

آشنایی با مهم‌ترین خدمات کلینیک فوق تخصصی شانه نیاوران
بیشتر مشکلات شانه بهترین فوق تخصص شانه فقط بر روی یک ناحیه کوچک از این اندام تأثیر می‌گذارند؛ و مدت زمان نسبتاً کوتاهی ادامه می‌یابند. اما گاهی اوقات مشکل موجود در شانه بخشی از یک بیماری مزمن مانند استئوآرتریت یا پلی میالژی روماتیکا است؛ و مدت طولانی در بدن باقی می‌ماند.
در افراد مبتلا به آرتریت روماتوئید، درد و تورم شانه عادی است. البته استئوآرتریت نسبت به سایر مفاصل، کمتر بر روی شانه‌ها تأثیر می‌گذارد. مگر اینکه قبل از ابتلا به این بیماری، مفصل شانه دچار آسیب‌دیدگی شده باشد.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *